"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world." - Nelson Mandela

Topul celor mai buni angajatori în 2014

6

Axa Management Consulting a anunţat azi topul celor mai buni zece angajatori în 2014. Anunţul a fost făcut în cadrul Ceromoniei de înmânare a certificatelor ce atestă titlul de „Cel Mai Bun Angajator”, unde au participat directori şi manageri resurse umane ai Companiilor participante la studiul „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi”, informează wall-street.md

La acest studiu au participat 35 de Companii de la noi și potrivit lui Vitalie Popa, vice-directorul Axa Management Consulting, scopul acestui studiu este: […] pe deoparte de a vedea care sunt Companiile ce oferă cele mai bune condiţii nu doar de lucru, nu doar de remunerare, dar şi de realizare, de dezvoltare. Companii care într-adevăr sunt preocupate de personalul care produc rezultate. De asemenea, pe de altă parte, ne-am propus să oferim o asemenea informaţie celor care sunt în căutarea unor job-uri provocătoare şi în acelaşi timp interesante, care i-ar ajuta să-şi satisfacă ambiţiile şi aspiraţiile profesionale […].

În context, Popa a menţionat că îşi doresc să unescă aceste două obiective de bază pentru a promova brandul de angajator. Totodată, să ofere întreprinderilor participante la studiu o informaţie obiectivă cu privire la modul de apreciare din partea angajaţilor, ceea ce le permite ulterior acestora să intreprindă măsurile necesare de îmbunătăţire a situaţiei.

În topul celor zece Companii s-au clasat:

axa management consulting

 1. MARY KAY (MOLDOVA) LIMITED S.R.L.
 2. PETROM-MOLDOVA S.A.
 3. TURCAN CAZAC B.A.A.
 4. RED UNION FENOSA S.A.
 5. MOLDCELL S.A.
 6. PROCREDIT BANK S.A.
 7. COCA-COLA ÎMBUTELIERE CHIŞINĂU S.R.L.
 8. ORBICO MA S.R.L
 9. DRA DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE
 10. JT INTERNATIONAL LUXEMBOURG S.A.

Aspectele de cercetare ale studiului sunt condiţiile de muncă, oportunităţi de dezvoltare, salariile şi beneficiile, colaborare în companie şi comunicarea şi viziunea de viitor.

Studiul „CELE MAI BUNE COMPANII PENTRU CARE SĂ LUCREZI” este realizat de Compania de consultanţă Axa Management Consulting, fiind la cea de a şasea ediţie. Acesta este efectuat prin aplicarea unui chestionar anonim ce are ca scop identificarea gradului de satisfacţie al personalului managerial de nivel mediu (middle management) din companiile din Republica Moldova.

Share.

6 Comments

 1. Anonimul on

  Sunt multe companii de IT care la sigur trebuie sa se regaseasca in acest top. Probabil nu este un top curat.

  • Grigore Vieru on

   La studiu au participat doar Companiile care au dorit. Anul acesta au fost 35 la număr. Posibil printre aceste 35 nu au fost Companii IT, dar poate au fost şi nu au ajuns în top zece.

 2. Din care motiv companiile IT ar trebui sa ajunga in Top? pentru salarii mari si neoficiale?)))

   • pai intrebarea ta prin ce e confirmata? eu scriu din ceea ce cunosc…si cunosc foarte multe companii IT si foarte putine din ele fac totul cum trebuie…

Tu ce părere ai?