"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world." - Nelson Mandela

CNPF anunţă consultare publică asupra modificărilor şi completărilor Regulamentului privind licențierea și autorizarea pe piața de capital

0

Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) a iniţiat din 17 decembrie 2015 consultarea publică asupra proiectului de Hotărâre a CNPF “Cu privire proiectul Hotărârii Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare privind modificarea și completarea Regulamentului privind licențierea  și  autorizarea  pe piața de capital”.

Conform celor comunicate de CNPF, proiectul a fost inițiat în scopul îmbunătățirii cadrului normativ privind licențierea și autorizarea pe piața de capital ca urmare a adresării participanților pieței de capital referitor la prevederile aferente cerințelor de audit tehnic al sistemelor informaționale, expuse la pct.124 subpct.(6) și la modul de aplicare al prevederilor pct.125 subpct.13) din Regulament privind licențierea  și  autorizarea  pe piața de capital, aprobat prin hotărîrea C.N.P.F. nr.56/11 din 14 noiembrie 2014.

Opiniile şi sugestiile pe marginea Proiectului pot fi prezentate până la 1 ianuarie 2016 la adresa electronică: valeriu.popa@cnpf.md sau în lădiţa pentru corespondenţă instalată la parterul CNPF.

Materialele necesare:
Sursa: Comisia Naţională a Pieţei Financiare
Share.

Tu ce părere ai?