"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world." - Nelson Mandela

Credite accesibile cu garanţii financiare vor fi prezentate la „Fabricat în Moldova”

0

În perioada 3 – 7 februarie 2016 la Centrul Internaţional de Expoziţii „MOLDEXPO” va avea loc evenimentul „Fabricat în Moldova”, care este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. În cadrul acestui eveniment vor fi un rând de măsuri.

Am să povestesc doar despre una din ele care va avea loc la 4 februarie (ora 9:00 – 11:00). Este vorba despre atelierul de lucru „Credite accesibile cu garanţii financiare”, care va fi organizat de Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), cu scopul de a sensibiliza publicul larg privind contribuţia şi impactul Fondului de Garantare a Creditelor (FGC) la dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii.

FGC, pentru acei care nu cunosc, permite întreprinderilor mici şi mijlocii (companii) să acceseze mai uşor credite bancare prin intermediul unui instrument financiar, numit „Garanţie Financiară”, în momentul în care nu există suficienţă de gaj.

Este foarte important că acest atelier este organizat gratis pentru public. Ai ce învăţa!

Este necesar doar să te înregistrezi până la 2 februarie la email-ul: a.cirlan@odimm.md sau la numărul de telefon: +373 22 211 552.

Ne vedem la atelier!

sursa: comerzan.info
Share.

Tu ce părere ai?